Loyalthy Advies

Lous Folkers 

 

 

 Welkom ! 

mijn naam is Lous Folkers, sinds 4 jaar ben ik als zzp-er werkzaam als Onafhankelijk Cliëntadviseur en daarnaast ondersteun/help ik mensen met bezwaar- en beroepsprocedures op gebied van Sociale zekerheid, met name als mensen het niet eens zijn met besluiten van gemeente over de Jeugdwet of maatschappelijke ondersteuning. 

Mijn werk is uniek en gebaseerd op jarenlange ervaring binnen het sociaal domein gecombineerd met enorm veel studie, doorzettingskracht en wilskracht om te proberen een positieve wending te geven aan de decentralisaties van o.a. de zorg in Nederland . 

Want het kan anders, het kan beter, het kan goedkoper en het kan sneller.  


Ieder mens is uniek en ieder heeft een eigen manier van leven en verdiend maatwerk om datgene uit het leven te halen, wat zij willen en kunnen bereiken en halen.  

Bij mij staat de hulpvraag van de klant voorop. Bij zorgvragen kan dat dus betekenen dat ik de belangen van een kind moet behartigen. Met name wanneer er sprake is van PGB financiering waarbij ouders zichzelf ook uit mogen betalen voor zorg die ze aan hun kind leveren, is het belangrijk dat mensen weten dat ik ook dan het belang van de juiste zorg voor het kind voorop heb staan. Als ik misstanden tegen kom bij de uitvoering enz. van de zorg , ongeacht dit via zorg in natura , via PGB , professioneel of sociaal netwerk betreft, staat het belang van de gene die zorg ontvangt en nodig heeft ten alle tijden voorop bij mij. Waar mogelijk lossen we zaken zelf op en zorgen dat de zorg wel goed geleverd wordt. Mocht het welzijn van de zorgontvanger in het geding zijn door dergelijke misstanden, meldt ik dit altijd bij de betreffende gemeente/instantie die de zorgfinanciering regelt/verstrekt. 

Mijn motto is en blijft dat iedereen de zorg moet kunnen krijgen die nodig is, eerlijke en goede zorg op maat.